Vazura za Nova.rs: Sudija dobio poziv koji se ne odbija

Fudbal 18. okt. 202021:09 > 21:16
Podeli:
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, po završetku 163. večitog derbija izrazio je nezadovoljstvo sudijskim kriterijumom.

Čelnik crno-belih posle remija (1:1) Partizana i Crvene zvezde nije skrivao nezadovoljstvo odlukama arbitra Novaka Simovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma sam nezadovoljan načinom na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Sudija je dosudio devet žutih kartona, od kojih dva Sanogu, sve je to trebalo da uradi ranije. Pre jednaesterca je dosuđen nepostojeći kormer, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe, do 70. minuta je prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je isto bilo očigledno. Detaljne analize potkrepljene snimcima ćemo poslati medijima u roku od 48 sati. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu“, izjavio je Miloš Vazura za Nova.rs.

Vazura je prokomentarisao i konstataciju Zdravka Jokića, sudijskog eksperta, koji je učinak arbitara okarakterisao kao „uspešan“.

„Standradno, ekspert komentariše suđenje po nalogu i sa ciljem da ‘niveliše’ situaciju. Odmah izlaze sa spremnim izjavama i komentarišu suđenje bez da pogledaju snimke spornih situacija. Sudiju Jokića treba da bude sramota između ostalog i tvrdnje da je pre jedanaesterca bio korner, a na snimku koji ćemo sutra objaviti jasno se vidi da nije bio korner. Po čijem god nalogu da radi velika je sramota. Iz starta Sanoga očigledno je da je taktika bila da se Suma povredi, ali to nas ne zanima. Čestitam i nalogodavcu i izvršitelju. Nema problema, odigrali smo 1:1, nastavljamo da se borimo za titulu. Naši navijači su videli sve“, naglasio je Vazura.

PROČITAJTE JOŠ “Pokazali smo zašto Zvezda ne može da nas dobije u derbiju”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar