Miloš Gordić produžio ugovor sa Zvezdom do 2023.
Miloš Gordić; Foto: FK Crvena zvezda

Talentovani golman Miloš Gordić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom i na taj način se obavezao na saradnju sa voljenim klubom.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi čuvar mreže produžio je ugovor na još dve sezone, sa mogućnošću saradnje na još dve, a istakao je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

„Zaista sam zadovoljan, ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno motiv više da nastavim ovako da treniram i da nastavim da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od deset godina, prošao sam sve mlađe kategorije i svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako nastaviti“, rekao je Gordić za klupski sajt.

Osvrnuo se i na debi.

„Kada sam debitovao protiv Spartaka, osećaj je bio fenomenalan, sam čin igranja za Crvenu zvezdu, pogotovo kao mladi golman je jako teško, tako da sam ponosan i zahvalan na ukazanoj šansi. Nadam se da ću dobijati još minuta, cilj mi je da zaigram u Ligi Evrope, trudiću se i naporno raditi za to“, dodao je Gordić.

Crvena zvezda nastavlja praksu potpisivanja ugovora sa mladim fudbalerima koji su prošli Omladinsku školu, dan ranije isto je učinio Strahinja Eraković. Mladi reprezentativac Srbije, rođen 2000. godine i visok 193 centimetra, ove sezone zabeležio je dva nastupa u Superligi i učestvovao u pobedama protiv Spartaka iz Subotice na gostujućem terenu i Proletera na stadionu „Rajko Mitić“. Prošlu sezonu je proveo u Mačvi gde se kalio u najjačem rangu srpskog fudbala i stekao preko potrebno iskustvo za seniorski fudbal.

BONUS VIDEO Zvezda imala podršku navijača i u Danskoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar