Foto: Starsport

"VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi..."

Oliver Mijušković Foto: Nova.rs

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, u porazu od Monaka sa 4:1 u poslednjem kolu Lige Evrope prikazao je jednu od najslabijih partija.

Zvezdi je u Kneževini igrala samo pobeda, trener Miloš Milojević izveo je veoma ofanzivnu formaciju, ali je krajnji rezultat eliminacija iz Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila, kao i da povežemo nekoliko pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i Kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu“, rekao je Borjan.

Poništen gol Aleksandru Pešića zbog ofsajda pri rezultatu 3:1 dodatno je poremetio crveno-bele.

„VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali nije bio naš dan. Nastavljamo dalje“.

Foto: Starsport

Kapitenu Zvezde posebno je bilo žao zbog navijača koji su u velikom broju bodrili Zvezdu u Monaku.

„Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom“, podvukao je Borjan.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde pevaju sa fudbalerima posle debakla u Monaku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare