Bora Đorđević Foto: Nemanja Đorđević

Bora Đorđević održao je koncert sa Ribljom Čorbom u Celju, a posebno upečatljiv momenat imao je sa navijačima splitskog Hajduka.

PROČITAJTE JOŠ

Neko je iz prvih redova Bori bacio šal splitskog Hajduka, a fotograf Nikola Knežević opisao je anegdotu na svom profilu.

„Ne mogu da kažem da je ovo jedna od najboljih fotografija Riblje Čorbe i frontmena Bore, ali je ovo stvarno raritetna fotografija jednog od najboljih srpskih muzičara koji nosi šal jednog od najboljih hrvatskih klubova, Hajduka iz Splita. Ljudi sa Balkana znaju o čemu pričam. Veoma moćan momenat i u isto vreme ima duboko značenje, muzika ne poznaje granice. Širite ljubav, radost i emociju muzike! To se jedino računa“, napisao je Knežević uz fotografije.

Utiske je izneo i hrvatski Musicbox.

„Dvosatni spektakl potvrdio je koliko je ovo važan bend za regionalnu muzičku scenu, a Bora kao frontmen je jedan od najboljih rok kantautora. Uvek spreman na šalu, između ostalog i sa šalom Hajduka oko vrata koji su mu dobacili splitski obožavatelji, i nakon više od 40 godina karijere peva u originalnom tonalitetu, a bend zvuči kao u cvetu mladosti.“

Gost koncerta bio je i Goran Dragić, slovenački košarkaš koji je nedavno potpisao za Toronto Reptorse.

Đorđević je gestom sa šalom odgovorio na ruku pomirenja hrvatskoj publici i fanovima iz Splita, iako su mnogi i danas kivni na njega zbog prošlosti i izjava.

Navijač je Crvene zvezde, a za Nova.rs je nedavno opisao avanturu i put do Barija povodom godišnjice osvajanja evropske titule.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram