Đorđe Rakić završio je karijeru i postao trener u stručnom štabu Lokomotive Zagreb
Đorđe Rakić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Đorđe Rakić, završio je igraču karijeru kao fudbaler Lokomotive Zagreb i odmah je postao trener hrvatskog vicešampiona.

Snažni špic poslednjeg dana oktobra proslaviće 35. rođendan, a nešto ranije rešio je da okači kopačke o klin.

PROČITAJTE JOŠ

Rakić prešao put od rodnog Kragujevca, preko Austrije i Nemačke do Crvene zvezde i Kine, i na kraju – Lokomotiva Zagreb.

Koliko je oduševio sve u hrvatskom klubu koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, i koliko uživa u Zagrebu, mogli ste već da čitate na Nova.rs.

„Đorđe je fantastičan momak kojim smo veoma zadovoljni i hoćemo da ostane u klubu i posle igračke karjere. Već imamo neki plan za njega, a to je i njegova želja. Zato, ne treba biti bojazni, niti da se neko oseća neugodno. Rakić se odlično uklopio i voli život u Zagrebu“, rekao nam je nedavno izvršni direktor Lokomotive, Denis Gudasić.

PROČITAJTE JOŠ Luka debitovao za Partizan, otišao u Zagreb, pa “nestao”

Rečeno – učinjeno. Rakić je odmah po okončanju karijere ostao u Zagrebu i postao trener. Biće deo stručnog štaba prvog tima koji predvodi Goran Tomić, čiji će biti pomoćnik.

„Ne sumnjamo da će Đorđe svojim bogatim internacionalnim iskustvom dati značaj štabu, te kako će s druge strane imati mogućnost iz prve ruke puno da nauči od Gorana Tomića, Edina Mujčina i Draženka Prskala“, navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici Lokomotive.

PROČITAJTE JOŠ Srbi preuzimaju glavnu ulogu u hrvatskom fudbalu

Đorđe Rakić završio je svoju bogatu igračku karijeru. Tridesetčetverogodišnji napadač odlučio je kako je vrijeme za…

Posted by NK Lokomotiva Zagreb on Уторак, 18. август 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar