Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Loi Dioni ne pamti taj period proveden u Srbiji po dobrim stvarima.

Dioni danas ima 31 godinu i za Zvezdu je igrao od jula 2021. do juna 2022. godine, nakon čega se vratio u Anže.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je stigao sa velikim očekivanjima, nije ih opravdao i bilo mu je potrebno vreme da povrati samopouzdanje, pošto je u Zvezdi brzo izgubio svoje mesto.

„Vratio sam poverenje kluba, trenera, ono što mi je nedostajalo dosta godina. Za mene je to, kad ti trener veruje, jedna od najvažnijih stvari u fudbalu. Možete ga vratiti samo na terenu. I mislim da se to pokazalo u prethodnih pet, šest meseci“, kazao je Dioni za sajt Lige 2.

U Zvezdi je ukupno odigrao 17 utakmica i dao je tri gola i podelio tri asistencije. Davao je golove Šerifu i Kairatu, jedan i protiv Novog Pazara, ali nije bilo dovoljno da se dokaže.

„Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije. Nisam mogao da igram jer sam se povredio, dok sam u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga… Posle, kada čujete da ste doživeli povredu prednjih ukrštenih ligamenata, to stvara nemir u vašoj glavi. Nikada nisam mislio da ću doživeti ovu povredu u životu jer sam prilično jaka osoba. Kada vam se to desi, kažete sebi: ‘I ja to imam’. U poslednjoj godini svog ugovora bilo je još komplikovanije. Ali, kao što sam uvek govorio, jaka sam osoba u glavi. Moji najmiliji su bili tu svaki dan, ekipa, klub i navijači takođe, da me podrže u veoma teškom periodu“, rekao je Dioni.

Ove sezone je dao već 11 golova i podelio pet asistencija u Anžeu na 22 utakmice u Kupu Francuske i Ligi 2, dok je lani u Ligi 1 na 11 utakmica dao dva gola.

BONUS VIDEO: Mauritanija – Alžir 11 minuta nadoknade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar