Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Jaja Ture, bivši fudbaler Mančester sitija, trenirao je sa četvrtoligašem Lejton Orijentom.

Ture je trenutno bez kluba, živi u blizini trening centra Lejton Orijenta i postigao je dogovor da trenira sa ekipom kako bi ostao u formi.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaler Obale Slonovače, koji je osvojio brojne trofeje sa Mančester sitijem i Barselonom, rekao je da je ostao u Londonu za vreme karantina zbog pandemije koronavirusa, nakon što je sa klubon Cingdao Hajnu izborio plasman u kinesku prvu ligu.

„Samo želim da uživam do poslednjeg minuta pošto je fudbal za mene sve. Dozvolili su mi da treniram sa momcima. Trener je fantastičan. Svi su me lepo dočekali i osećam se kao kod kuće. Želim da treniram i da dam sve od sebe i možda, videćemo“, rekao je 37-godišnji Turekoji će u ponedeljak ponovo trenirati sa ekipom.

Trener Lejton Orijenta Ros Emblton rekao je da su svi u klubu mislili da je šala, kada ih je kontaktirao Tureov menadžer pre 10 dana. On je dodao da ekipa može mnogo da nauči od Turea.

„Svaka prilika da radite sa fudbalerom njegovih kvaliteta, sa jednim od najboljih na svetu, je fantastična“, rekao je Emblton.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar