Bejl se ne vraća u Premijer ligu, završava karijeru u Realu

Fudbal 04. Jun. 202022:32 > 22:33
Share:
Bejl
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Menadžer Gereta Bejla, Džonatan Barnet, izjavio je da će njegov klijent ostati igrač Real Madrida i da u tom klubu želi da završi karijeru.

“Bejl je veoma srećan u Madridu. Uživa u životu u Španiji i nema razloga da ne završi karijeru u Madridu. Finansijski se osigurao, ne samo sebe i decu, već i unuke. Osvojio je skoro sve. Tačnije, osvojio je sve sa klubom, jer nije realno da sa Velsom osvaja trofeje”, rekao je Barnet za BBC.

PROČITAJTE JOŠ

Već izvesno vreme mediji spekulišu da je reprezentativac Velsa na izlaznim vratima “Santjago Bernabeua”. Barnet je odbacio glasine da bi Bejl mogao da se vrati u Premijer ligu, pošto je godinama za njega zainteresovan Mančester junajted, a sada se povezuje i sa Njukaslom.

“Ne mogu da poverujem da bi on mogao da se vrati u Premijer ligu. To bi zaista bilo iznenađenje. Mislim da on o tome uopšte ne razmišlja. Veoma je srećan u Realu”, zaključio je Barnet.

Bejlov menadžer je prokomentarisao i dešavanja na tržištu, odnosno da li je gotovo sa velikim transferima.

“Tržišne vrednosti će se vratiti. Morate da budete razumni i kažete: ‘Ove godine to neću moći da platim i to neću uraditi’. Posle narednog ugovora o televizijskim pravima, nadam se da će klubovi biti u boljoj poziciji ili kada se navijači vrate. Sponzorstva će se uvećati, sve te stvari će se vratiti. Ono što vidim je da možda klubovi moraju malo bolje da vode svoje poslove”, naveo je Barnet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment