Foto: EPA-EFE/Shaun Botterill/NMC/Pool

Serhio Aguero, napadadač Mančester Sitija, prva je meta povratnika na mesto predsednika Barselone, Đoana Laporte.

Tek što je seo u fotelju, Laporta je krenuo u akciju oporavka posrnulog velikana, i sklapanje kockica za sledeću sezonu.

Argentinac na leto postaje slobodan igrač što je bio znak Laporti da pošalje zvaničnu ponudu

Kako javlja portal „TyC“, inače dobro obavešten kada su argentinski fudbaleri u pitanju, Serhio Aguero je dobio zvaničnu ponudu Barselone da od leta bude njen igrač.

PROČITAJTE JOŠ

Siti još uvek nije odustao od želje da sa Aguerom obnovi ugovor, ali je veća verovatnoća da Argentinac trese mreže u nekom drugom dresu.

Barselona bi u trci za Aguera trebalo da ima pol poziciju zbog svoje glavne zvezde Lionela Mesija. Aguero i Mesi su prijatelji već 15 godina i oduvek su isticali da žele da igraju zajedno u istom klubu.

Dolazak Aguera bi imao efekat i u kontra smeru, s obzirom na to da i Mesiju ističe ugovor i da njegov ostanak još uvek nije siguran.

Detalji ponude koja se našla na stolu pred Argentincem nisu poznati, ali je Aguero pre tri nedelje na pitanje da li bi voleo da zaigra sa Mesijem, oduševljeno odgovorio:

„Ko ne bi voleo da igra sa Leom?“

Aguero je već osetio ukus Primere u karijeri, dok je igrao u Atletiko Madridu, a u Sitiju je trenutno u drugom planu jer mu je dosadašnji tok sezone obeležen povredama.

Ove sezone je odigrao tek 11 utakmica i postigao dva gola, oba u Ligi šampiona, dok u Premijer ligi nijednom nije tresao mreže rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar