Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Đoan Laporta, bivši predsednik Barselone, smatra da bi uprava Barselone napravila najveću moguću grešku da dozvili da klub ostane bez glavne zvezde ovog leta.

Mnogo je spekulacija o budućnosti najboljeg svetskog fudbalera, danima se govori o tome kako je Argentinac pred odlaskom sa „Kamp Nou“ stadiona, ali on se još ne oglašava.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski dnevnik „Ole“ je preneo da je Mesi već doneo odluku o svojoj budućnosti i da će u najskorije vreme izaći u javnost sa svim detaljima.

PROČITAJTE JOŠ: Trener PSŽ: Koji trener bi rekao „ne“ Lionelu Mesiju?

U Barseloni, Ronald Kuman je već obavio deo razgovora sa Mesijem, Holanđanina očekuje obiman proces rekonstrukcije tima, ali mnogo toga će zavisiti od odluke Mesija.

Đoan Laporta, koji je bio prvi čovek Barselone od 2003. do 2010. godine, kaže da klub ne sme da dozvoli da Mesi ode.

„To kako se klub sada ponaša je bez presedana, šteti svom imidžu. Sve to čini da sumnjam da žele da prodaju Mesija, što bi bila istorijska greška. Nekompetentno“, poručio je Laporta preko Tvitera.

On je takođe bio ljut zbog načina na koji se klub odnosio prema Luisu Suaresu, kojem je rečeno da na njega neće računati. Veruje se i da ne računa na Ivana Rakitića, Samjuela Umtitija i Artura Vidala.

Kuman je tu odluku saopštio Urugvajcu u telefonskom razgovoru koji je trajao svega minut i po!

„Suarezu su preko telefona rekli da ne računaju na njega? To je kukavički čin predsednika i nedostatak poštovanja prema igraču“, zaključio je Laporta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar