Foto: PA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Loran Blan, bivši reprezentativac Francuske, mogao bi da preuzme kormilo Barselone, prenose mediji u Kataloniji.

Barselona je u finišu trke u La Ligi izgubila korak i njihov veliki rival, Real Madrid, osvojio je 34. titulu prvaka Španije.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači su nezadovoljni ne samo rezultatima, već i igrom, mnogo se proteklih dana pričalo o mogućem otkazu treneru Kikeu Setijenu, naročito uoči završnice takmičenja u Ligi šampiona.

Mečevi se igraju od 7. avgusta, Barselonu čeka revanš meč sa Napolijem, a Setijen je navodno dobio podršku uprave da i dalje nastavi sa radom.

Međutim, mnogi mediji u Španiji, posebno Kataloniji, spekulišu da je to samo privremeno smirivanje strasti dok se ne pronađe adekvatan kandidat da nasledi Setijena.

Tako je „Sport“ preneo vest da bi na klupu Barselone mogao Francuz Loran Blan, koji je praktično bez posla više od četiri godine.

Pretpostavlja se da bi Blan bio samo prelazno rešenje, do očekivanog dolaska Ćavija Ernandesa iz Katara, koji je i dalje pod ugovorom.

Veruje se da Ćavi taktizira i čeka klupske izbore u Barseloni kako bi doneo konačnu odluku da li će se vratiti u klub sa kojim je kao igrač imao mnogo uspeha.

Kao igrač, Blan je jednu sezonu igrao za Barselonu, bilo je to 1996/97, a nosio je i dres Marseja, Intera, Mančester junajteda.

Kao trener, vodio je Bordo, reprezentaciju Francuske, a od 2013. do 2016. godine i ekipu Pari Sen Žermena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar