Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi da se nađe na klupi kluba iz Ljutice Bogdana.

Kako je potvrđeno za Novu, novi trener Barak Bahar, koji je ove nedelje predstavljen na stadionu „Rajko Mitić“, želi da se okrene drugom rešenju među stativama.

PROČITAJTE JOŠ:

Doveo je svog trenera golmana kao deo stručnog štaba i zbog toga bi moglo da dođe do rokade na mestu startne „jedinice“.

Borjan je prvi golman crveno-belih od 2017. godine i lično je doživeo u nekim od njihovih najvećih uspeha, od učešća u Ligi Evrope do grupne faze Lige šampiona.

Zvezda se sada sprema za elitno takmičenje pošto je uzela šestu uzastopnu šampionsku titulu u Superligi. Minuli rad u Evropi je doneo direktan plasman u Ligu šampiona, a Borjan je za Zvezdu do sada upisao čak 275 nastupa u tom periodu.

Bahar želi novo rešenje na golu i klub, iz čije su uprave poručili da će mu dati odrešene ruke da dovede Zvezdu na nivo potreban za Ligu šampiona, neće se protiviti toj odluci.

Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Sa Borjanom je i ranije bilo trzavica, pošto je pre godinu i po dana kapiten bio na pragu odlaska u MLS ligu. Tada je bilo priča o razmiricama na relaciji sa bivšim trenerom Dejanom Stankovićem.

„Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu i da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kad je bilo najteže“, rekao je Borjan krajem 2021.

Borjan ove godine puni 36 godina, a ugovor mu ističe 2026. Taj ugovor je produžen prošle godine. Za sada nije poznato kakva će sada biti reakcija golmana Zvezde, koji je, između ostalog i protiv Makabi Haife, koju je lani vodio Bahar, napravio kiks koji je skupo koštao crveno-bele.

Istini za volju, Borjan je pre toga odbranio penal, pa krivica za pogodak koji je usledio, nije samo njegova.

BONUS VIDEO: Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar