Foto: EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Nekadašnji kapiten Partizana Bojan Ostojić našao se na udaru igrača o kom se prethodnih dana pisalo kao o novom pojačanju crno-belih.

Ognjen Vranješ je tokom karijere bio predmet raznih kontroverzi, što je Ostojiću zasmetalo, pa je rekao da Vranješ ne bi bio dobar izbor kao pojačanje za klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Smatra da bi njegovo dovođenje imalo negativan efekat koji bi se prelio na narednu sezonu, kako na tribinama, tako i na terenu.

„Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba“, rekao je Ostojić za Nogomaniju i nije dugo čekao odgovor bosansko-hercegovačkog fudbalera.

Vranješ je uzvratio prostačkim uvredama i sve to nakon što su i „grobari“ protiv njegovog dovođenja već istakli transparent.

„Kako odjednom sad svi veliki grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje koji je došao u klub na pu***u k**** i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, al ste jadni svi do jednog“, napisao je Vranješ na Instagramu.

On je na početku karijere jedno vreme igrao za Crvenu zvezdu, a kada je pre devet godina propao transfer u Partizan, rekao je kako „mrzi taj klub iz dna duše“, što sada negira.

Navijači Partizana su pre nekoliko dana protiv njega napisali na tribini: „Svi koji Partizan mrze iz dna duše, mogu samo k**** da nam p***. Vranješ ne može“.

Foto: Printscreen Instagram / Ognjen Vranjes

BONUS VIDEO: Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar