Barak Bahar
Foto: Ronny HARTMANN / AFP / Profimedia

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar dao je svoj sud o utakmici sa Železničarom iz Pančeva.

Zvezda je u 15. kolu Superlige uspela da pobedi u Pančevu sa 2:1, ali tek nakon što je domaćin poveo sa 1:0, golom Lazara Romanića u 16. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirko Ivanić i Jovan Mijatović su u drugom meču ušli kao rezerve i dali golove za preokret, ali je evidentno da problema u odbrani Zvezde ima napretek.

„Bila je sjajna atmosfera, sjajan je bio i teren, moderan i dobar za igru. Loše smo počeli, kao i obično, primili smo lep gol i onda smo morali da jurimo prednost. Nismo igrali pametno, u drugom poluvremenu smo napravili neke izmene i uspeli da damo golove i došli do pobede“, rekao je Bahar na konferenciji posle utakmice.

Njegova ekipa već neko vreme ima ozbiljnih muka u odbrani, gde se Romanić prošetao i dao gol glavom iz akcije koju je sam začeo, a crveno-beli su strepeli i od jedne od najlošijih ekipa domaćeg prvenstva.

„Ovo je fudbal. Ne možete dobiti svaku utakmicu i igrati dobro na svakom meču. Sezona je duga, znamo da su očekivanja velika, ali nakon završetka lige ćemo da izvlačimo zaključke. Ide nam teže u poslednje vreme, na poslednje četiri utakmice i danas nismo izgledali dobro, ali uspeli smo da se izdignemo i da dođemo do pobede“, kazao je Bahar.

Zvezda je već doživela dva poraza u domaćem prvenstvu, od Voždovca i Čukaričkog, ni u Ligi šampiona stvari ne idu po planu, pa se već pisalo o otkazu izraelskom treneru i pitanje je hoće li on na kraju sezone svoditi račune, jer je Partizan već pobegao na tri bodova više, uz utakmicu manje od Zvezde.

Deo razloga za tako nešto su loši počeci utakmica, ili drugih poluvremena, a Bahar je rekao da će to lično da analizira.

„To je nešto što moramo da proverimo. To je nešto što ću ja lično da proverim. Imamo reprezentativnu pauzu pred nama, tako da ćemo iskoristiti priliku da sve izanaliziramo. Ono što je dobra stvar je da je Zvezda uspela da se izdigne i da igrači koji ulaze sa klupe uvek mogu da pomognu ekipi“, naveo je Bahar.

Upitan da prokomentariše da li će moći da se očekuje bolja Zvezda, nije dao odgovor koji će mnogo ohrabriti navijače.

„Možda. Ne treba da zaboravimo da Zvezda treću ili četvrtu utakmicu igra izuzetno važan meč, treba se prilagoditi posle utakmica Lige šampiona, igračima to nije lako, ali nije izgovor. Takođe, često smo prinuđeni da rotiramo u igri, pa možda igra ispašta, ali najbitnije je da pobeđujemo“, naglasio je Bahar.

BONUS VIDEO: Top 5 golova dana 11. novembra 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar