Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Eden Azar, fudbaler Reala i nekadašnji fudbaler Lila, ekipe koja ima veliku šansu da postane šampion Francuske, izneo je niz kritika na račun PSŽ-a i njegovih vlasnika za koje je smatra da svojim novcem neće ništa dobro doneti francuskom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

U poslednjem kolu 23. maja Pari Sen Žermen gostuje Brestu, a Lil ekipi Anžea.

„I dalje gledam mečeve Lila. Kada moja deca čuju na TV da se pominje Lil, znaju da je njihov otac tamo igrao. Istina je da je samo moj najstariji sin rođen kad sam igrao tamo, ali znaju da je tu sve počelo. Mečeve ne stižem da gledam kao dve ili tri godine pošto sam otišao. Prvo jer ima 30 godina, imam decu i mnogo obaveza, ali i zato što ne znam više nikog u timu. Ipak, kad mogu, pogledam meč“, priznaje Azar.

On se nada da će njegov bivši klub uspeti da osvoji titulu.

„Iskreno, ako budu šampioni ove godine, biće to veći uspeh od našega 2011. jer sada imate katarsku verziju Pari Sen Žermena, što čini ligu mnogo težom za osvajanje. Navijači to zaslužuju. Kada smo mi osvojili duplu krunu, oni su morali da čekaju 50 godina na to da njihov klub osvoji titulu. U ovom teškom periodu, to bi bilo dobro za sve. Ljudi, a posebno igrači sa Severa zaslužuju tako nešto“, zaključio je fudbaler Reala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar