Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda će u četvrtak od 19 časova odmeriti snage sa jermenskim Araratom u okviru plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, a Miloš Degenek, defanzivac crveno-belih, istakao je važnost utakmice.

„Očekuje nas težak meč, ali svesni smo da nam pobeda donosi još jedno učešće u evropskim takmičenjima, četvrto u nizu. Bio bi to veliki uspeh za nas, stručni štab, navijače i klub. Daćemo sve od sebe da ostvarimo naš cilj i da se srećni vratimo sa Kipra“, rekao je Degenek.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Zvezde u dobroj formi dočekuju utakmicu, o čemu govori činjenica da su u prethodna dva prvenstvena duela ubedljivo trijumfovali (Voždovac 6:0, Mladost 4:0).

„Sve to nam daje na samopouzdanju, ali velika je razlika između domaćeg šampionata i Evrope. Prija što smo postigli deset pogodaka, a da nismo primili gol. Sutra bi bilo dobro da nastavimo u tom maniru – da dajemo golove, a da Borjanova mreža ostane netaknuta“.

Usled izbijanja ratnog stanja u Jermeniji, meč sa Aratom će se odigrati na neutralnom terenu, na Kipru, gde je Crvena zvezda nedavno odmerila snage sa Omonijom.

„Poznat nam je ovaj teren. Oni su domaćini na papiru, ali će meč biti održan na Kipru. Gde god da se igra, nama je svejedno, jer znamo koji je naš cilj. Igrali smo sa Omonijom ovde, bilo bi bolje da smo pobedili, ali šta je tu je. Imamo priliku za popravni“, izjavio je štoper Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar