Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Karlo Ančeloti je u utorak napustio Everton i vratio se u Real Madrid, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Italijanski strateg je po informacijama iz Španije već odlučio da napravi velike promene u klubu.

PROČITAJTE JOŠ

Ančeloti navodno već slaže ekipu za sledeću sezonu, pa je novinar Đosep Pedrerol u programu „El Čiriguita“ objavio da će klub napustiti sedam igrača.

Najveća imena su Serhio Ramos i Rafael Varan. Godinama su oni bili štoperski tandem „kraljevića“, ali su odnosi sa klubom vremenom postali hladni. Ramos odbija da produži ugovor, dok Varan već godinama želi u Premijer ligu.

Ramos planira da ode bez obeštećenja, dok Real očekuje da na francuskom defanzivcu zaradi oko 40 miliona evra.

Naveo je španski novinar da je Isko na izlaznim vratima jer je nezadovoljan statusom u klubu, a na transfer listi će se naći još i Luka Jović, Dani Sebaljos, Marijano Dijaz i Martin Odegard, što ne znači da će svi igraju i napustiti klub.

Prema njegovim informacijama u klubu će ostati Garet Bejl i veteran Marselo, dva fudbalera koja su se ranije dovodila u vezu sa raznim klubovima.

Informacijama o dolaznim transferima nema, ali navijači se i dalje nadaju da će Kilijan Mbape zadužiti opremu „kraljevića“.

Ančeloti je u Realu već radio od 2013. do 2015. godine, kada je sa Madriđanima podigao trofej Lige šampiona, Kup Kralja, Superkup UEFA i Svetsko klupsko prvenstvo. Sa Real nije uspeo da osvoji Primeru, a na 119 mečeva je upisao 89 pobeda uz 16 poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare