Foto: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Atmosfera u Juventusu je znatno bolja od kada je Dušan Vlahović došao u zimskom prelaznom roku. Napadač Alvaro Morata imao je samo reči hvale za srpskog reprezentativca.

Postojale su indicije da će Morata napustiti „staru damu“ kada Vlahović dođe, međutim, to se nije desilo i deluje da njih dvojica, bar za sada, odlično sarađuju na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije važno koliko sam bio blizu prelaska u Barselonu. Razgovarao sam sa trenerom Alegrijem, rekao mi je kakve ideje ima. Objasnio mi je koliko će Dušanov dolazak biti važan za mene, tako je i bilo. Da se ja pitam, ostao bih u Juventusu uvek“, rekao je Morata.

Trener Masimilijano Alegri je imao određene taktičke zamisli kada su Morata i Vlahović u pitanju, te se sada Španac sve više izvlači na krilo dok je Dušan u srcu napada.

„Alegri značajno doprinosi tome, verujem mu. Od kada radimo zajedno, tražio je od mene mnogo toga, ali takođe zna koje su moje granice. Rekao mi je da ostanem i da mu verujem. Sada moram da opravdam poverenje koje je on imao u mene“.

Morata je prokomentarisao i kakav je Vlahović na terenu i van njega, a poželeo mu je da protiv Viljareala u Ligi šampiona postigne pogodak.

„On je fantastičan igrač. Doneo je samo pozitivne stvari. Mlad je, fantastična karijera je pred njim. Čak je i van terena vrlo pozitivan, brzo se uklopio. Nadam se da će postići prvi gol u Ligi šampiona sutra“, zaključio je španski napadač.

Juventus u utorak od 21 sat igra protiv Viljareala prvi meč osmine finala elitnog evropskog takmičenja.

Alegri je najavio da će oba napadača biti u startnoj postavi.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar