Stanojević: Nisam toliki patriota da mislim na srpski fudbal

Fudbal 21. jul. 202112:49 > 12:53
Podeli:
Aleksandar Stanojevic
Aleksandar Stanojević Foto:Spasoje Veselinović/Nova.rs

Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević rekao je da ga ne zanimaju rezultati srpskih klubova u Evropi, već da razmišlja samo o svom timu.

PROČITAJTE JOŠ

Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević rekao je danas da ga ne zanimaju rezultati srpskih klubova u Evropi, već da razmišlja samo o svom timu.

„Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu. Interesuje me samo Partizan i gledamo kako da mi odemo dalje. A, ljudi koji vode srpski fudbal treba da se bave tim stvarima. Imamo utakmice pre tri dana, sutra, pa onda opet… Bavim se samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje“, istakao je Aleksandar Stanojević na konferneciji za medije.

Stanojević je to rekao kada je upitan da komentariše šanse ostalih srpskih ekipa i da li sve mogu da prodju drugo kolo kvalifikacija.

Partizan će u četvrtak početi učešće u Evropi, duelom sa Dunajskom Stredom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Istu rundu tog takmičenja od srpskih klubova igraju Čukarički i Vojvodina, dok Crvena zvezda igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar