Foto: Mikolaj Barbanell / Zuma Press / Profimedia

U Australiji je već "prešao igricu"

Srpski golgeter Aleksandar Prijović mogao bi ovog leta da promeni tim i da se nakon četiri sezone vrati u neki evropski tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Prijović je prošle sezone osvojio titulu u australijskoj ligi sa Vestern junajtedom, a postigao je 13 golova u prvenstvu. Pored toga imao je i šest asistencija, pa je dobrim partijama zavredio pažnju evropskih klubova.

Poljski mediji pišu da je najzainteresovanija Legija iz Varšave, u kojoj je već igrao od 2015. do 2017. godine. Tada je odigrao 72 meča i postigao 24 gola u dresu poljske ekipe.

Srbin je pre Vestern junajteda dve i po sezone proveo u Al Itihadu, a pre toga nosio je i dres PAOK-a, Boluspora, Đurgardena, Tremsa, Lasana, Siona, Nortemptona i Parme.

Osim Legije, u red za Prijovića stali su i klubovi iz Grčke i sa Kipra, a problem može biti australijski tim koji ne želi da proda Srbina.

Zanimljivo je da je Srbin obrisao Vestern iz opisa na Instagramu, a njegova tržišna vrednost trenutno iznosi 750.000 evra. Ugovor sa Australijancima važeći je do juna 2024. godine.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar