Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

Srpski napadač Aleksandar Pešić rešio je da ostane u turskom Karagumruku, iako je imao sjajnu ponudu engleskog Hala.

Prethodno dana se govorilo o transferu najboljeg strelca Turske, ali je sve na kraju ostalo samo na priči.

Pešić je skrenuo pažnju sjajnim partijama u Karagumruku i prvi je strelac tamošnjeg prvenstva sa 12 golova, zabeležio je i dve asistencije.

Dobio je bivši golgeter Crvene zvezde ponudu Hala, klub iz Čempionšipa bio je spreman da plati oko tri miliona evra uz trogodišnji ugovor i platu igraču do oko dva miliona po sezoni, ali je ponuda odbijena.

„Posle razgovora sa porodicom odlučili smo da ostanemo u Istanbulu! Mnogo sam razmišljao, ali mi je pomogao menadžer da donesem odluku, ostajem u Istanbulu“, poručio je Pešić putem Instagrama.

Srpski napadač se i zahvalio predsedniku Hala Adžunu Ilidžaliju.

„Želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odlulu da ostanem u Istanbulu“, dodao je Pešić.

Rođeni Nišlija (29) karijeru je započeo u Radničkom, a zatim igrao za OFI, Šerif, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Crvenu zvezdu, Al Itihad, Seul i Makabi iz Tel Aviva pre nego što je prešao u Karagumruk.

Foto: Instagram/pesic45

BONUS VIDEO Derbi Ajaks – PSV, asistencija Tadića, golovi i najbolji potezi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar