Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Saga oko transfera Dušana Vlahovića je prerasla u pravu sapunicu, a i iz dana u dan stižu nove informacije.

Kako piše italijanska „Gazeta“, gotovo je izvesno da će reprezentativac Srbije do kraja ovog roka napustiti Fjorentinu i preći u Juventus.

List pod naslovom „Vlahović raskida sa Fjorentinom, želi samo u Juventu, Barone spreman na sve“, donosi priču u kojoj klub iz Firence nema mnogo izbora nego da proda srpskog napadača.

PROČITAJTE JOŠ

„Nemamo ponuda u ovom trenutku, otvoreni smo za sve i želimo da rasčistimo situaciju“, rekao je direktor Fjorentine Džo Barone i podsetio da klub ima problem u komunikaciji sa igračem i njegovim agentom.

Ono što žele u Fjorentini u kojoj su se pomirili sa činjenicom da će Vlahović otići iz kluba, jeste da za njegovu prodaju dobiju 70 miliona evra.

Ono što bi moglo da bude adut Juventusa je želja Fjorentine da izbegne letnji prelazni rok i eventualni pad cene Vlahovića i smanjen manevarski prostor.

Vlahoviću ugovor ističe na leto 2023. što znači da će mu ostati još godinu dana ugovora ako se bude čekalo do leta.

Drugi adut je to što prema informacijama bliskim Vlahoviću, igrač želi isključivo u Juventus sa kojim je navodno postigao dogovor da po sezoni zarađuje sedam miliona evra.

Rasplet sage je na pomolu, a „Gazeta“ navodi da je samo pitanje da li će Vlahović put Torina do kraja januara ili u junu.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar