Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Sudbina Milana Borjana u Crvenoj zvezdi je neizvesna i pitanje njegovog ostanka je postala centralna tema, a prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić ističe da golman ostaje u klubu.

„Svesni smo da u današnje vreme društvene mreže i portali lako šire informacije. Milan Borjan ostaje, nikada to nije dovođeno u pitanje. Nikada on nije rekao da ima problem sa upravom, neke varnice su bile u svlačionici, ali gde je veliki pritisak, gde je velika želja, dolazi do varnica, to je normalno“, istakao je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ

Povod za priče o odlasku Borjana bio je sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem u svlačionici. Međutim, Terzić ne vidi problem u tome.

„To su normalne stvari, to se dešava u svim najvećim klubovima Evrope. Ako izgubiš dva boda od nekog Radnika iz Surdulice, ne može da ti prija i naravno da je reakcija sa svih strana bila burna, moja, trenera Stankovića, igrača… Ali, ja sam zadovoljan da je došlo do takve reakcije, shvatio sam to kao zvezdašku reakciju. Posle dva dana je sve leglo.

Terzić ističe da je Borjan pod ugovorom.

„Borjan ima važeći ugovor još godinu i po dana, on je kapiten i neko ko je potreban Zvezdi, učiniću sve da Borjan završi karijeru u Zvezdi.

On je objasnio i zašto je stao na stranu stankovića u tom sukobu.

„Naravno da sam na strani Dejana. Jesam stao na njegovu stranu, kao i čitavo rukovodstvo i svi u klubu, mora da se zna hijerarhija, šta radi generalni direktor, trener… Stanković je šef Borjanu, ko god da je trener, niko nije iznad Zvezde, to je svetinja koja ima uređen sistem. Svaki ozbiljan klub treba tako da se ponaša i da stane na stranu trenra. Naravno da su se pomirili, to je predimenzionirano u medijima, on je dva dana kasnije bio sa ekipom u Bačkoj Topoli, taj problem postoji u medijima, u Zvezdi ne postoji“, zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar