Kristina Mitrović
Kristina Mitrović; Foto: Screenshot Instagram mitrovic__kristina

Ona je pravi stub porodice i supruga najboljeg fudbalera Čempionšipa.

Kristina Mitrović supruga je Aleksandra, napadača Fulama, koji igra u formi karijere. Postao je najefikasniji strelac u istoriji jedne sezone Čempionšipa, a na 43 susreta ove sezone postigao je 43 pogotka.

PROČITAJTE JOŠ

Tajna leži i u pravoj porodičnoj idili. Kristina je objavila nekoliko fotografija i snimaka supruga na „storijima“, a na njima se nalazi i njihov sin. Ipak, njihova priča je zaista sjajna.

Možda napadači ne mogu da zaustave Mitrovića, ali jedna osoba je uspela da ga potpuno smiri.

Kristina Janjić se prošlog leta udala za srpskog napadača i uzela prezime Mitrović. Oni imaju dvoje dece, sina i ćerku, a Kristina je sve, samo ne obična žena fudbalera.

Oni su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a vrlo brzo su nakon prvog izlaska ušli u ozbiljnu vezu.

Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

Kristina je dve godine starija od Mitrovića, a mnogi smatraju da je ona zaslužna za to što se napadač smirio. Nema više ludih frizura, ispada na terenu, nema više sukoba i preterane nervoze.

„Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu“ rekao je jednom prilikom Mitrović.

Pojasnio je i kako je uplovio u takvu vezu.

„Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće . Što se izlazaka tiče, najčešće dođem ovde u Fulham kitchen, da se skupimo, popričamo, podružimo… To su sitnice koje me čine srećnim. Dosta vremena sam odsutan i zato se trudim da svaki trenutak provedem sa porodicom“, rekao je za „Mozzarsport“ Mitrović.

Mitrović je i sam potvrdio koliko voli suprugu, a ovu izjavu bi volela da čuje svaka dama.

„U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi“, rekao je Mitrović jednom prilikom.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Mitrović je sredinom 2019. godine verio suprugu, a dve godine je došao i trenutak za svadbu.

Ono što se takođe donedavno nije znalo o ljubavi ovog para, jeste da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju…

BONUS VIDEO Mitrović postao novi rekorder Čempionšipa