Foto: TANJUG/AP Photo/Denes Erdos

Uzavrela atmosfera.

Reprezentacija Srbije doživela je poraz na gostovanju selekciji Mađarske rezultatom 2:1 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i time sebi zakomplikoval put na završni turnir.

PROČITAJTE JOŠ

Sada sve praktično staje u jedan meč protiv Crne Gore u utorak u Beogradu i naš tim više nema prava na grešku. Meč u Budimpešti je posebno bio težak za Aleksandra Mitrovića koji je u duel ušao sa kapitenskom trakom jer je odlukom Dragana Stojkovića Piksija Dušan Tadić ostao na klupi.

Dva puta je bio strelac Mitrović, ali su mu oba gola bila poništena zbog ofsajda njegovih saigrača, a u nadoknadi vremena je imao i jednu solidnu priliku da donese bod, ali je njegov udarac glavom završio pored stative.

Tada su navijači sa tribina krenuli da mu dobacuju i sramno gestikuliraju, a iznervirani Mitrović im je pokazao prstom da ućute i nešto im odgovorio.

To je samo dodatno podstaklo navijače Mađarske koji su masovno krenuli da mu pokazuju srednji prst što se videlo i u prenosu, a do završetka utakmice su nastavili sa sramnim ponašanjem gde siu čak i gađali naše fudbalere raznim predmetima.

Iako je atmosfera bila sjajna, nisu se baš istakli ponašanjem domaći navijači.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar