Aleksandar Mitrović posle preležane korone nastavio je da trese mreže u dresu Fulama, bio je strelac protiv Blekpula za vođstvo 1:0, a onda je jednom navijaču pozlilo na tribini.

Samo šest minuta bilo je potrebno srpskom napadaču da zatrese mrežu u 29. kolu Čempionšipa i da se vrati u ritam posle kraće pauze.

PROČITAJTE JOŠ

Korona je na kratko odvojila Mitrovića od terena, ali se vratio u velikom stilu i zabeležio 28. prvenstveni pogodak, nakon čega je došlo do nemile scene na „Krejven kotidžu“.

Mitrogol se upisao u strelce posle akcije Kebana i Karvalja za vođstvo od 1:0 protiv Blekpula, ali je utakmica brzo prekinuta.

Naime, jednom od navijača na stadionu u Londonu je pozlilo u 13. minutu, pa je meč morao da bude prekinut kako bi mu se ukazala lekarska pomoć na severnoj tribini.

O ozbiljnosti situacije govori i to da su se igrači obe ekipe čak povukli u svlačionicu.

Više od pola sata trajao je prekid, nakon čega su se igrači vratili na teren, a publika je sve vreme ostala na tribinama i aplaudirala u znak podrške nesrećnom navijaču.

Meč je završen nerešenim ishodom, sa velikim zakašnjenjem. Izjednačujući pogodak za Blekpul postigao je Džoš Bouler u 57. minutu i postavio konačan rezultat 1:1.

Foto: Sport Klub 2

BONUS VIDEO Navijaču pozlilo na meču Fulam – Blekpul

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar