Foto: EPA-EFE/Justin Setterfield

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je novi pogodak, u pobedi Fulama 4:1, pošto se upisao u strelce na meču protiv Barnslija.

Mitrović je samo nastavio tamo gde je stao i pre reprezentativne pauze, a ova sezona bi lako mogla da mu bude najbolja u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski reprezentativac je pogodio mrežu Barnslija u 24. minutu i to mu je 21. gol u šampionatu, dok drugi najbolji strelac ima 13.

Mitru je za pogodak asistirao Keni Tete, dok je Fabio Karvaljo u 34. minutu dao gol za 2:0, koliko je ostalo do poluvremena. Do kraja je tim sa Krejven kotidža dao još dva gola preko Neskensa Kebana u 72. i Harija Vilsona u 81. minutu, dok je utešni gol za protivnika postigao Adeboejo u 78. minutu.

Napadaču „kotidžersa“ je novi gol došao posle reprezentativne pauze u kojoj je Portugal poslao u baraž za odlazak na Mundijal u Kataru, a Srbiju je direktno odveo tamo.

Podsećamo, Mitrović je trenutno jedan od napadača koji su u najboljoj formi širom sveta, pošto je na 17 utakmica davao gol, ili asistirao.

Nije propustio nijedan meč da nešto značajnije ne uradi još od sredine oktobra, a u samo šest utakmica u kojima je dobijao šansu, nije je koristio.

BONUS VIDEO: Gol Mitrovića koji je Srbiju odveo na Mundijal

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar