Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je da ne zna zbog čega ne igra i što ga nema u timu Dejana Stankovića gotovo uopšte.

Ofanzivac koji je obezbedio nekoliko važnih pobeda svom klubu, protiv Partizana i Jang Bojsa, bio je koristan u rotaciji Vladana Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, po dolasku Dejana Stankovića se njegov status promenio i na Vukanovića se više ne računa koliko bi igrač želeo.

„Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao. Ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme“, rekao je Vukanović za Žurnal.

Aleksa je zaigrao tek u Lazarevcu, u meču u kom je Zvezda pobedila Kolubaru sa 7:1.

„Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvek treniram pošteno kao do sada verovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam“, dodao je Vukanović.

Podsećamo, Vukanović je u klubu od januara 2019. godine, stigao je iz kruševačkog Napretka i plaćen je 350 hiljada evra.

BONUS VIDEO: Obradović spremio tim za Hamburg

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar