Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

U fudbalskom klubu Partizan je upaljen alarm za uzbunu zbog čega će biti sazvana sednica Odbora za hitna pitanja.

Tema sastanka će biti status stručnog štaba, pre svega njegovog šefa Sava Miloševića.

PROČITAJTE JOŠ

Trener prve ekipe je posle poraza od Novog Pazara u utakmici drugog kola Superlige Srbije između redova najavio mogućnost da napusti tu poziciju.

“Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari da se menjaju. Biće priče ovih dana”, rekao je Milošević.

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić je za Nova.rs potvrdio da će biti priče.

„Da, o tome ce danas raspravljati Odbor za hitna pitanja, nakon sastanka koji će biti upriličen sa prvim trenerom i njegovim stručnim štabom. Prevashodno oni treba da se preispitaju i procene da li mogu da odgovore izazovu koji je pred svima nama. Odbor za hitna pitanja duboko poštuje autonomiju sportskog sektora, međutim, autonomija povlači i analognu odgovornost“, rekao je Vuletić.

Trener Milošević je posle poraza od 3:2 u Novom Pazaru rekao da je razočaran i da je ono što je viđeno od njegove ekipe bilo tužno i ružno.

„Savo je bio iskren u svom nastupu i oceni igre Partizana. To je zaista bilo tužno i ružno. Ovo je sezona u kojoj ovakve stvari i ovakva ponavljanja grešaka jednostavno nisu dopuštena i prihvatljiva. Lično držim da je pristup utakmici jednog broja igrača bio ispod svakog nivoa, a posebno nivoa Partizana“, istakao je Vuletić.

A o samoj utakmici…

„Da li je ili ne prvom golu Novog Pazara prethodio ofsajd postaje deplasirano kada vam tri gola da ekipa koja je kupila svoje mesto u ovoj ligi“, zaključio je Vuletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare