Foto: YouTube / Print screen

Iako Mahačkalu zapljuskuju talasi Kaspijskog jezera, lokalni Anži je početkom ove decenije bio u centru evropskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je Sulejman Kerimov slivao velike novce na račune fudbalskih zvezda, tako su se Roberto Karlos, Samjuel Eto i drugi, „slivali“ u ovaj klub iz Dagestana čiji je gazda u jednom trenutku najavljivao čak i napad na Ligu šampiona.

Ipak, zlatna vremena kluba iz Mahačkale su prošla, pa Anži sada vodi bitke u Profesionalnoj fudbalskoj ligi koja je zapravo treći rang takmičenja u Rusiji.

Novca je odavno nestalo, „nestao“ je i Kerimov koji je pre nepune četiri godine prodao klub Osmanu Kadijevu, ali nije nestala ljubav navijača prema Anžiju.

Čak i u vreme kada im zdravstveni protokoli ne dozvoljavaju da prisustvuju utakmicama, pronalaze razne načine da bodre svoje ljubimce.

Na meču sa Rostovom (1:0) stacionirali su se na prvom spratu nedovršene dvospratnice odmah iza jednog gola.

Pošto je ubrzo stigla zabrana za takva okupljanja, pre svega zbog bezbednosti navijača, oni su odlučili da se na meču sa Černomorecom (2:2) premeste u, ni manje ni više nego krošnje drveća koje se nalaze koji metar dalje od aut linije…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar