Foto: Starsport

Sportski direktor Partizana Zoran Savić kazao je da je za kartama za Partizan bila velika potražnja.

To smo mogli da vidimo i ispred blagajna Beogradske arene gde su neki navijači čekali od ranih jutarnjih sati, drugi su plaćali ljude da čekaju za njih, treći su odustajali kad su videli red, a čak i oni najuporniji su ostajali bez ulaznica.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovakav epilog ne iznenađuje s obzirom na to da je Partizan ove sezone hit u Evroligi, pošto će se verovatno posle 13 godina plasirati na Fajnal-for i to osam godina pošto je poslednji put igrao Evroligu uopšte.

Drugi meč u Madridu obeležila je tuča igrača na terenu, gde su Gabrijel Dek i Geršon Jabusele bili najnasijlniji u redovima Reala, dok su u Partizanu suspendovani Kevin Panter i Matijas Lesor. To je razbesnelo navijače Partizana koji su transparentima dočekali „blankose“ na Novom Beogradu.

„Sve je dobro s obzirom na to kako se završila druga utakmica. Primili smo 50.000 zahteva za ulaznice u naredna 24 sata. Smatram da sve što se desilo u drugom meču mora da se zaboravi posle pet minuta i da to ne bi trebalo da bude problem u narednim utakmicama“, rekao je Savić, a piše Marka.

Smatra i da je to što se desilo nešto najgore što se desilo košarci u poslednje vreme. Utakmica je prekinuta na minut i 40 sekundi pre kraja zbog tuče, a završena je rezultatom koji je u tom momentu bio na snazi, 95:80 za Partizan.

Foto: Starsport

„Da, zaista to mislim. Završiti utakmicu tako je užasno, delovalo je kao mirna utakmica, a onda se desilo šta se desilo. Uvučena su u sve i dvojica momaka koji su najmirniji u timu, Egzum i Panter koji nikad ne dižu glasove“, kaže Savić.

Gabrijel Dek je u Realu dobio zbog svega jednu utakmicu kazne, Jabusele pet mečeva jer je bacio o pod Egzuma, Panter je dobio dve, Lesor jednu, a Serhio Ljulj, koji je nesportskim faulom na Panteru sve zakuvao, nije kažnjen uopšte.

„Trebalo je da bude drugačijih kazni i da sankcije budu drukčije. Trebalo je da kazne klubove, a ne igrače, posledice treba da trpe i Real Madrid i Partizan“, tvrdi Savić, koji se potom prebacio na mere bezbednosti za Real u Beogradu.

„Garantovana je bezbednost igračima Reala u Beogradu. Imamo isti pristup kao i kad smo igrali protiv Crvene zvezde sa 500 ljudi koji radi na tome“, kaže Savić.

BONUS VIDEO: Dolazak košarkaša Real Madrida u Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar