Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaški klub Partizan uputio je apel svojim navijačima pred treći meč Top 8 faze Evrolige.

Partizan vodi sa 2:0 u seriji protiv Real Madrida i u utorak uveče od 20.30 u Beogradskoj areni dočekuje madridski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-belima fali jedna pobeda da prođu na Fajnal-for elitnog takmičenja, prvi od 2010. ali ih i jedna greška deli od prazne hale u četvrtoj utakmici serije.

Strasti su zaoštrene posle tuče u finišu druge utakmice, u kojoj je Serhio Ljulj napravio grub faul na Kevinu Panteru. Panter je žustro reagovao, Gabrijel Dek se zaleteo da ga udari, Geršon Jabusele je bacio Dantea Egzuma o pod, a Matijas Lesor je bacio Džanana Musu.

Zbog toga su besni i navijači Partizana, ali će morati da se suzdrže, na šta im je i klub ukazao u danu najbitnijeg meča godine.

„KK Partizan apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijamo sportski za naš Partizan“, poručili su iz Partizana.

I predsednik tog kluba Ostoja Mijailović je dan ranije apelovao da se strasti smire, dok su navijači igrače Reala dočekali uvredljivim transparentima na auto-putu.

Iz Reala su zbog dešavanja u završnici drugog meča imali posebne zahteve pred dolazak u Beograd, a Mijailović je svestan da tenzije moraju da se smire.

„Treba nam mir, nek navijaju iz petnih žila, ali bez čvrstih predmeta. Tu utakmicu će ceo svet gledati i organizaciono ova utakmica određuje budućnost Partizana. Širom sveta su mediji osudili ono što se desilo. Na ovom što je bilo mora da se završi“, kazao je Mijailović.

Isto je rekao i trener ekipe Željko Obradović koji se fokusira na teren, dok direktor Arene Goran Grbović kaže da bi bilo koji incident uzrokovao pražnjenje tribina i u trećoj i u potencijalnoj četvrtoj utakmici serije.

BONUS VIDEO: Dušan Marković i najava treće utakmice između Partizana i Reala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar