Željko Obradović foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sjajan meč crno-belih.

Košarkaši Partizana pobedili su Virtus u Bolonji rezultatom 88:79 u 27. kolu Evrolige i tako se znatno približili plasmanu u Top 8 fazu elitnog takmičenja.

Trener crno-belih Željko Obradović bio je veoma zadovoljan partijom svog tima nakon završetka meča.

PROČITAJTE JOŠ

„Košarci su potrebe utakmice sa ovakvom atmosferom. Ovo što su uradili navijači Virtusa i Partizana je nešto neverovatno i sjajno za Evroligu. Mi uvek u Beogradu imamo oko 20 hiljada navijača, a na sve to imamo i navijače i na gostovanjima. Iskren da budem, nemam reči kojima bih opisao sve ovo“, počeo je Željko Obradović.

Objasnio je Obradović kako je Partizan stigao do pobede i šta su promenili u taktici tokom poluvremena košarkaši crno-belih.

Željko Obradović Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Virtus nas je kažnjavao. Trener Serđo Skariolo je izvanredno spremio meč. Na poluvremenu smo razgovarali i promenili neke stvari. Najbolji minuti su stigli u četvrtoj četvritini, ali ovo je Evroliga, sledeća utakmica je u Milanu već u četvrtak, a Olimpija igra neverovatnu košarku u poslednje vreme. Istina je da smo pokušali da sklonimo Marka Belinelija iz igre. On je za mene najbolji igrač u Evroligi kada je u pitanju kretnja bez lopte, ali oni su imali i druga oružja. Igrali su sjajno u reketu, a mi smo imali problema u odbrani, a u napadu smo bili na našem nivou, Posebno kada se lopta kreće uvek pronađemo poziciju za šut.“

Poseban doček imao je i Predrag Danilović koji je i u Partizanu i u Virtusu ostavio dubok trag.

„Stvarno prelepo veče za Sašu. Znam da je dao sve od sebe za Virtus, kao što je to radio dok je nosio dres Partizana. Čestitam mu i svaka čast za ljude u Virtusu koji su spremili ovako nešto za njega“, završio je Obradović.

BONUS VIDEO Obradović sočno psovao posle lošeg napada Partizana i velikog promašaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar