Bilo je drame, ali su crno-beli odneli pobedu

Košarkaši Partizana ostvarili su petu pobedu u Evroligi ove sezone, pošto su nakon drame i produžetka savladali Panatinaikos sa 92:87 u beogradskoj Areni.

PROČITAJTE JOŠ:

Miroslav Mića Berić bio je sa ekipom Nova.rs u Areni, odakle je pratio ovaj meč, a njegovu analizu poslušajte i pogledajte u videu iznad teksta.

„Neverovatno važna pobeda za nastavak, sledeće nedelje duplo kolo, obe utakmice u Areni, na krilima ove pobede treba da se nastavi dalje. Psihološki bitna utakmica da se dobije, ovako je slađe, ali Partizan će uz karte i TV prenos morati da daje neki bensedin, ovo je za infarkt“, rekao je između ostalog s osmehom Berić.

Panter, Doužer i Ledej su bili heroji pobede, ali sjajnu partiju je imao i Kaboklo.

„Željko je tražio i tražio petorku i na kraju našao. Minimalne izmene na kraju. Kaboklo je bio jedan od junaka, nekoliko puta igrao vrhunsku odbranu na preuzimanju. Odigrao je dobro jedan na jedan, bio na skoku, imao i zakucavanja. Ledej je bio najkonstantniji, Panter je preuzeo odgovornost i Doužer je davao ton igri. Napravio je Doužer jednu grešku koja ne bi trebalo da mu se dešava“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar