Košarkaši Partizana gostuju ekipi Valensije u meču 15. kolu Evrolige od 21 čas, na startu duplog programa u Španiji.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crno-beli imaju problema sa povredama igrača, ali se i pored toga nalaze u seriji od četiri pobede, što je trenutno najduži trijumfalni niz u elitnom takmičenju.

Danilo Anđušić nije trenirao, ali je stigao sa timom u Valensiji, dok su u Beogradu ostali već duže odustni Uroš Trifunović i Aleksa Avramović zbog preloma noge. Sa druge strane, Frenk Kaminski je trenirao i pitanje je koliko će moći da pomogne saigračima protiv veoma tvrdog domaćina.

I Partizan i Valensija su u Evroligi ostvarili po osam pobeda i šest poraza, pa je ovo ujedno i borba za gornji dom tabele, pre nego što crno-beli u četvrtak (20.45) budu gostovali Realu u Madridu.

PROČITAJTE JOŠ

Pre toga ih čekaju Stefan Jović i družina koji su iznenadili Olimpiajkos na gostovanju u prošlom kolu (56:63), ali nema sumnje da ABA prvak može do brejka.

„Partizan je u ozbiljnoj formi, odbrana je daleko bolja, a napad nikad nije bio problem i verujem da može do pobede u Valensiji, ima i tim i raspoloženje i energiju za to“, poručio je jasno Miroslav Berić u našem podcastu „Pick and roll„.

Bojan Popović je zajedno sa Mićom analizirao dešavanja u prošlom kolu i duploj evroligaškoj nedelji pred nama, i istakao da bi Kevin Panter i Pi Džej Doužer bili u top 5 primera kako jedan košarkaš treba da izgleda – u svakom smislu.

„Pi Džej je došao iz NBA lige i kao da nije nikad zadihan, kao da ne može da se umori, a Panter je uvek u onom njegovom ritmu i nikad se ne štedi u odbrani. Doužer ne siluje i pravi je primer kako jedan stranac odmah pravi razliku u jednoj ekipi“, naglasio je bivši reprezentativni plej.

Šta su sve rekli Mića Berić i Bojan Popović čeka vas u videu na vrhu teksta, kao i u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Berićem i Popovićem: U Zvezdi se Teo pita, Doužer je primer kako izgleda jedan košarkaš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar