Košarkaši Crvene zvezde igraju najlakšu utakmicu, od 19 časova u "Areni" dočekuju ekipu madridskog Reala u 15. kolu Evrolige.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Jeste da Zvezda (učinak 5-9) uvek i protiv svakoga ide na pobedu, ali ona protiv lidera Evrolige (13-1) nije imperativ kao u nekim prethodnim duelima sa Albom ili Efesom.

Trijumf bi bio čudo, a ako četa Janisa Sferopulosa ne bude slavila, teško da će zvezdaška javnost biti previše razočarana ili ljuta, jer je rival mašinerija iz španske prestonice.

PROČITAJTE JOŠ

Real je ove sezone izgubio samo jedan meč u eliti, i to od Fenerbahčea košem Jama Madara na asistenciju Marka Gudurića u poslednjim sekundama, posle greške Fakunda Kampaca i lošeg dodavanja Argentincu iz auta.

Real je na postojeći šampionski sastav, koji su napustili Adam Hanga (Zvezda), Najdžel Vilijams-Gos (Olimpijakos) i Piter Korneli (Monako), dodao upravo Kampaca i važi za prvog favorita za titulu.

To iz epizode u epizodu našeg podcasta „Pick and roll“ ponavlja i Miroslav Mića Berić, a sada je zajedno sa bivšim reprezentativcem Bojanom Popovićem analizirao kako crveno-beli mogu do čuda protiv „kraljevića“.

Foto: Nova.rs

„Kad igrači Reala izađu na parket, kao da već vode +10… Ako Crvena zvezda krene kao protiv Fenerbahčea, kada je odličan bio odnos unutrašnje i spoljne igre, lagani poeni i ziceri, na taj način možeš da ih uvedeš u nervozu, da pokažeš zube i da se ne povučeš“, smatra Popović.

Obojica su istakla da Real može da pobedi sam sebe i da je Zvezdi potrebno da odigra savršenu utakmicu kao protiv Fenera u Areni. Objasnili su još neke detalje koji bi mogli da pomognu za potencijalno veliki trijumf nad liderom Evrolige, a šta su sve rekli čeka vas u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Berićem i Popovićem: U Zvezdi se Teo pita, Doužer je primer kako izgleda jedan košarkaš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar