Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaški klub Monako mogao bi naredne sezone da bude i jači i slabiji za nekoliko zvučnih imena, piše Basket News.

Jedna od meta slavnog kluba, koji nije uspeo da se plasira na Fajnal-for Evrolige posle dramatičnog poraza od Fenerbahčea jeste upravo čovek koji je Monaku došao glave u majstorici za F4.

PROČITAJTE JOŠ:

Nik Kalatis bi naredne sezone mogao da se preseli u kneževinu, a košarkaški novinari u Evropi pišu da na klupi „kneževa“ nije siguran Saša Obradović.

Za Obradovićevog naslednika navodno već postoje i kandidati, pa se spekuliše o imenima Ćavija Paskvala, Dimitrisa Itudisa i Serđa Skariola.

Klub je već ponudio trogodišnju saradnju Majku Džejmsu, koji je bio slomljen posle poraza od Fenerbahčea i Džejmsova odluka zavisi od snage tima za narednu sezonu.

Kalatis je u pobedi nad Monakom dao dve ključne trojke u završnici, a onda je ukrao loptu i pokazao da i dalje ume da pravi razliku.

On je samo jedna od meta pošto Eliju Okobu, Džordanu Lojdu i Kembi Vokeru ističu ugovori, dok, kao ni Obradoviću, nikom od njih nije garantovano mesto u ekipi.

Na listi željenih pojačanja Monaka se po pisanju grčkog novinara Hristosa Harpidisa nalazi i Serž Ibaka, koji je imao više dobrih partija u Bajernu iz Minhena.

BONUS VIDEO: Kratka izjava Saše Obradovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar