Deseta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, večeras od 20 časova

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs, u standardnom terminu biće mnogo zanimljivih priča posle duplog kola Evrolige, a pred poslednje izazove večitih u 2023. godini.

Pick and roll“ večeras vrtimo na našem portalu od 20 časova, u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Partizan i Crvena zvezda su duplo kolo završili sa polovičnim učinkom, porazima od Reala, odnosno pobedama u Valensiji i nad Makabijem.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su u Madridu, posle trijumfa na startu španske turneje, prekinuli niz od pet pobeda, ali su nastavili žestoku (izjednačenu) borbu za visok plasman i mesta u plej-ofu. Crveno-beli su bili nemoćni protiv „kraljevića“, ali su u „Pioniru“ gde Makabi igra kao domaćin upisali prvu ovosezonsku pobedu u gostima.

Srpskog prvaka sada čekaju dva vezana gostovanja, prvo Panatinaikosu u četvrtak (20.15), potom Fenerbahčeu (2. januar), dok Partizan za kraj godine čeka Virtus takođe u četvrtak (18.30), a onda Asvel drugog dana 2024.

Upravo sa Virtusom dolazi i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić, kome je ovo prva inostrana sezona, a Berić je baš pohvalno govorio o dugogodišnjem bivšem članu crveno-belih, ali i jednom sadašnjem.

„Protiv Olimpijakosa je igrao u završnim minutima, to znači da trener ima poverenje u njega. Na njemu je da stekne dalje samopouzdanje i da ima veću ulogu. Ognjen je i sjajan momak, i nikada nije govorio loše o drugom klubu i rivalima, to je veličina igrača. Govorio sam i pre, uvek bih voleo da vidim Dobrića i Davidovca u dresu Partizana, oni su sa Lukom Mitrovićem zajedno uvek rešavali derbi“, rekao je, između ostalog, nekadašnji kapiten Partizana.

A, čija popularnost traje kao kiselo mleko? Još mnogo zanimljivih priča bićete u prilici da saznate večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Berićem i Popovićem: U Zvezdi se Teo pita, Doužer je primer kako izgleda jedan košarkaš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar