KK Partizan vs KK Real Madrid Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan ima drugu šansu da se plasira na Fajnal-for u Kaunasu, a i ovaj meč protiv Reala se igra od 20.30 u "Beogradskoj areni".

Crno-beli vode sa 2-1 u plej-of seriji Evrolige, pa ih sada samo jedan trijumf deli od plasmana u Kaunas (za sada je samo Barselona obezbedila mesto na Fajnal-foru).

PROČITAJTE JOŠ

Partizan će sada biti jači za Matijasa Lesora, a verovatno nema navijača crno-belih koji od 20.30 neće gledati prenos meča na kanalu Sport klub 1 HD.

Nažalost, Željko Obradović neće moći da računa na Kevina Pantera jer mora da odradi još jedan meč suspenzije, a Real će biti jači za Gabrijela Deka.

Meč bi trebalo da počne minutom ćutanja u čast poginulih tokom masakra u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Navijači su pozvali sve da ponesu jedan cvet na utakmicu u čast osmoro poginule dece i jednog člana obezbeđenja, ova tragedija se desila u sredu u 08.42, uhapšen je K. K. (13), a od petka do nedelje će u Srbiji biti dani žalosti.

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović, doživeo je povredu ruke na trećoj utakmici plej-of serije Evrolige protiv Real Madrida, zbog čega će propustiti naredni meč ovih timova u četvrtak.

Trener crno-belih, Željko Obradović, otkrio je detalje povrede na treningu pred utakmicu.

„Aleksa je povredio ruku i on će ići na operaciju u petak. To je otprilike ista stvar koju je imao prošle godine kada se povredio, samo druga ruka. Pretpostavke su da će pauza biti kraća nego prvi put, ali ja sada stvarno ne bih o tome. Videćemo kako će biti izvedena operacija. Nažalost, opet je Aleksu zadesilo ovo. Ali to je deo svega onoga čime se bavimo“, rekao je Obradović.

Partizan ima sada novu priliku da ponovi uspeh iz 2010. godine, a poznato je i da će potencijalni meč biti igran 10. maja (sreda, 20.30). Svi navijači se nadaju da do njega neće doći.

BONUS VIDEO Smailagić i Anđušić pred četvrti meč sa Realom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar