Željko Obradović Anadolu Efes vs Partizan Mozzart Bet Foto:Nikola Gligic/Starsport.rs

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović ne želi da se njegov tim opusti pred meč sa Asvelom.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Partizan protiv Asvela igra u utorak uveče od 20.45 u meču 18. kola Evrolige na svom parketu.

PROČITAJTE JOŠ:

Asvel je do sada bio jedna od najlošijih ekipa Evrolige, Partizan je bio u jednom trenutku na skoru od devet pobeda i šest poraza i na četvrtom mestu tabele, pa mu je trijumf sada imperativ da bi sa trenutnih 9:8 skočio.

„Oni su tim koji je u svim utakmicama, otkako je (Đanmarko) Poceko došao pokazali ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom“, rekao je Obradović dan pre utakmice.

Partizan je u poslednje vreme imao podosta problema sa povredama, izostajali su i bitni igrači, pa je sada pod znakom pitanja Zek Ledej, a već su van stroja neki od momaka poput Alekse Avramovića.

„Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana“, rekao je Željko Obradović.

Partizan trenutno zauzima deveto mesto na tabeli Evrolige sa 9:8, a Asvel je poslednji i iz 17 utakmica ima samo dve pobede i čak 15 poraza.

BONUS VIDEO: Stefanović o Pešićevim pozivima na Evropskom prvenstvu i talentu Nikole Topića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar