Miroslav Berić, proslavljeni srpski košarkaš, govorio je u podcastu "Pick and roll" i šta bi navijači mogli da očekuju od Miloša Teodosića na meču Crvene zvezde i Bajerna (petak, 20.30) u 27. kolu Evrolige.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Teodosić je bio maestralan tokom Kupa Radivoja Koraća, a nakon toga je dobio nešto više vremena da se odmori pred ključne mečeve sezone kako u Evroligi, tako i u ABA ligi.

„U šali kažemo da je mogao da ode i u banju na oporavak sedam dana. Pogotovo što se nalazi u zrelim igračkim godinama, znamo da je vukao i da je imao neke sitne povrede, bilo mu je značajno da se pre svega odmori. Nikada Teo nije bio neki igrač koji će da trenira tri puta dnevno, ali jednostavno kao preiskusnom igračkom je pre svega bio neophodan odmor. Da zaboravi košarku tri, četiri, pet, šest dana nema veze. Da radi bez lopte, da radi u teretani, da povrati kondiciju, Teo u teretani? Nikad se ne zna, možda već razmišlja o sledećoj sezoni. To sada već provejava, na njemu je da odluči da li će da igra, da sluša svoje telo, siguran sam da mu je prijalo, ali videćemo u petak da li je ispao iz takmičarskog ritma, ali ne verujem. Mislim da može da igra samo sa više energije“, poručio je Berić.

Zajedno sa Mićom Berićem analizirali smo šta sve čeka večite u Evroligi posle tronedeljne pauze, Partizan u 27. kolu dočekuje Efes (četvrtak, 20.30), dok Crvena zvezda dan kasnije u istom terminu gostuje Bajernu u Minhenu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem EP 19

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar