Miroslav Berić, legendarni košarkaš, istakao je da će Željko Obradović na meču Partizana i Efesa u 27. kolu Evrolige u četvrtak od 20.30 imati najveću podršku ove sezone.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od velikih tema prethodnih sedmica bio je odnos medija, vlasti, ali i navijača prema Željku Obradoviću, a toga se dotakao i Berić.

„Treba imati u vidu, da nije bilo Željka, da li bi Partizan igrao Evroligu… Samo ova činjenica dovoljno govori, šta se sprema protiv Efesa, navijači, a nema sumnje da će dvorana biti puna, i da će atmosfera biti možda i najbolja ove sezone zbog onog svega što se dešavalo i što se Željko pokazuje u raznoraznim pričama. Videćemo reakciju, neće prvi put neko da mu se skandira, njegov ulazak je uvek fasciniran jer 20.000 ulazi i skandira jedan minut, ali sada očekujem još jaču reakciju da se da do znanja da je Željko nedodirljiv“, rekao je Berić.

Nekadašnji reprezentativac i bivši kapiten crno-belih posebno je naglasio kako se na Željka Obradovića vrši pritisak da ne ostane na klupi posle ove sezone, a šta je tačno rekao možete da čujete i vidite u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem EP 19

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare