Foto: Tanjug/Tik -tok/Printscreen

Košarkaši Partizana savladali su Efes u 27. kolu Evrolige rezultatom 100:90 u paklenoj atmosferi Beogradske arene i ostali u trci za plasman u plej-in.

Crno-beli su imali veliku podršku navijača, ali su imali podršku i daleko van Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji se nalazi na Ekonoskom forumu u Antaliji koji se održava pod pokroviteljstvom Redžepa Tajipa Erdogana, nije propustio priliku da glleda Partizan čiji je deklarisani navijač a svojevremno je bio i počasni predsednik kluba.

Želeo je da odgleda svoj omiljeni klub u veo,ma važnom meču u Evroligi, pa je u hotelu u Antaliji ukojem je boravio dobio čitavu bioskopsku salu.

Na snimku koji je podelio na društvenim mrežama, vidi se kako sa Željko Cvijanović gleda meč, a na velikom platnu ide trenutka kada Zek Ledej zakucavanjme podiže dvoranu na noge.

„U hotelu u Antaliji, domaćin nam je sprmeio vbioskopsku salu za košarkašku utakmicu Partizan-Efes“, stoji u opisu snimka na Dodikovom profilu na Tik-toku.

@mile_dodik У хотелу у Анталији домаћин нам је спремио кино-салу да можемо гледати кошаркашку утакмицу Партизан – Ефес.#republikasrpska #turkey #kkpartizan ♬ original sound – mile_dodik

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare