Ako Partizan pobedi Baskoniju, dobiće onda i Real Madrid, uveren je Miroslav Berić, nekadašnji reprezentativac i bivši kapiten crno-belih.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Došao je trenutak istine za košarkaše Partizana u Evroligi, dočekuju Baskoniju od 20.30 u 30. kolu i čini se da više nemaju prava na kiks. Pogotovo ne pred svojim navijačima, kako bi nastavili da se bore za plej-in.

Crno-beli četiri od poslednjih pet utakmica igraju kod kuće, gostuju jedino Albi u Berlinu, pa su u dobroj poziciji da se nađu u doigravanju, iako poslednja izdanja baš u elitnom takmičenju i ne ulivaju poverenje.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici Željka Obradovića ni posle više od tri decenije nisu uspeli da slave u Barseloni, izgubili su osmi uzastopni meč na gostovanjima u Evroligi, pa pred krcatim tribinama Arene moraju da sruše Baskoniju, posle koje će ugostiti i Real u četvrtak (20.30) u duplom kolu.

„Ova utakmica je presudna u smislu Partizanovog daljeg plasmana. Siguran sam ako odigramo dobro i pobedimo, da ćemo pobediti i Real Madrid, ubeđen sam. Svako bi na početku sezone prihvatio da je i dalje u igri u poslednjih pet utakmica i da ti odlučuješ“, smatra Miroslav Berić u našem podcastu „Pick and roll“.

Partizan u finiš ligaškog dela ulazi sa učinkom 13-16, Baskonija ima 16-13 i u prvom meču je slavila 3. novembra u Vitoriji sa 84:83, i sad je prilično sigurna u plej-in zoni.

Posebnu pažnju posvetili smo mentalnom zdravlju i Rikiju Rubiju, koga je mnogo lepo opet videti na parketu. Pričali smo o neverovatnom Markusu Hauardu koji sa 100 poena stiže na megdan Partizanu i analizirali šta do kraja čeka crno-bele i kakav raspored imaju rivali u borbi za doigravanje.

Foto: nova.rs/video

O rasporedu ne moraju da brinu naši Dušan Alimpijević i Petar Božić, već da kao treneri Bešiktaša odnosno Londona spremaju taktiku u borbi za finale Evrokupa. Ogroman uspeh napravili su srpski čudotvorci, pa turski tim čeka duel protiv Burža u polufinalu, dok će engleski tim na favorizovani Pariz, a serije se igraju na dve dobijene, kao i potom borba za trofej.

Kako bi lepo bilo da vidimo Alimpijevića i Božića u finalu Evrokupa… Šta smo sve još zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Mićo, je l’ si pomagao u odbrani? Kako sam cepao kad smo bili prvaci 1998.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar