Stigla je i 22. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, Partizan i Crvena zvezda su izgubili, tokom duplog kola čeka nas čak pet utakmica u Beogradu za četiri dana, a da li Alimpijević i Božić mogu do finala Evrokupa?

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Mićo, je l’ si pomagao u odbrani? Znaš kako sam cepao kad smo bili prvaci ’98.“ Brzi povratak u prošlost na šampionsku 1998. godinu i svetsko zlato, da se lakše podnesu novi porazi večitih, a sve to pred duplo kolo Evrolige.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, iako su i Partizan i Crvena zvezda opet izgubili, od Barselone u gostima sa 94:76, odnosno od Makabija u Areni rezultatom 80:84.

IZDVAJAMO ZA VAS

Kako su crveno-beli ispustili +18 s početka drugog poluvremena, šta se desilo sa Jagom dos Santosom koga čekaju operacija zbog frakture sinusne kosti i višenedeljni oporavak, i kako je centar Makabija Džoš Nibo odigrao MVP partiju? Zvezda nema ni sreće sa povredama, a u duplom kolu dočekuje najpre PAO (sreda, 20.00), pa Virtus (petak, 19.00).

Zvuči neverovatno da su igrači Zvezde zajedno propustili čak 91 utakmicu zbog povreda, dok je samo jedan bio svaki put u sastavu – pogodio je Mića Berić i o kome se radi.

Crno-beli su u Barseloni doživeli osmi uzastopni evroligaški poraz na gostovanjima i sada ih čeka žestoka bitka u preostalih pet utakmica za verovatno 10. mesto, poslednje koji vodi u plej-in. Baš su se mučili izabranici Željka Obradovića, posebno u napadu, a Mići je posebno zasmetalo što su se igrači predali dosta pre kraja…

Posebnu pažnju posvetili smo mentalnom zdravlju i Rikiju Rubiju, koga je mnogo lepo opet videti na parketu. Pričali smo o neverovatnom Markusu Hauardu koji sa 100 poena stiže na megdan Partizanu sa Baskonijom u utorak (20.30) i analizirali šta čeka crno-bele u duplom kolu, pošto će u četvrtak dočekati i Real Madrid u isto vreme, kao i kakav raspored imaju njihovi rivali u borbi za doigravanje.

PROČITAJTE JOŠ

O rasporedu ne moraju da brinu naši Dušan Alimpijević i Petar Božić, već da kao treneri Bešiktaša odnosno Londona spremaju taktiku za finale Evrokupa. Ogroman uspeh napravili su srpski čudotvorci, pa turski tim čeka duel protiv Burža u polufinalu, dok će engleski tim na favorizovani Pariz, a serije se igraju na dve dobijene, kao i potom borba za trofej.

Kako bi lepo bilo da vidimo Alimpijevića i Božića u finalu Evrokupa… Šta smo sve još zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Mićo, je l’ si pomagao u odbrani? Kako sam cepao kad smo bili prvaci 1998.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar