Stigla je i 19. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, Srbija je pobedom krenula ka Evrobasketu 2025, a vraća nam se Evroliga

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, ove nedelje se vraća Evroliga, sa njom i utakmice večitih, a Srbija je trijumfalno krenula ka Evrobasketu.

„Orlovi“ su savladali Finsku sa 77:61, ne tako lako kao što bi rezultat mogao da stvori sliku, a zanimljivo je bilo i posle utakmice na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. Selektor Svetislav Pešić opširno je pričao o svemu – zdravlju igrača, KK Dubai, ali i tome da li vidi Nikolu Jokića u timu za Olimpijske igre u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

O tome je otvoreno pričao i Mića Berić u novoj epizodi našeg podcasta, ali i o zaraznoj energiji Alekse Avramovića u nacionalnom timu, šta je doneo Luka Mitrović kao kapiten reprezentacije, kao i o Vasi Miciću i Nikoli Joviću u NBA.

Osvrnuli smo se i na ostale rezultate, neverovatna dva poraza Španije od Letonije (75:79) kod kuće i Belgije u gostima (58:53), odnosno na trijumf Bugarske nad Nemačkom (67:62) pod komandom Kodija Miler-Mekintajera…

Zajedno sa Mićom Berićem analizirali smo i šta čeka večite u Evroligi posle tronedeljne pauze, Partizan u 27. kolu dočekuje Efes (četvrtak, 20.30), dok Crvena zvezda dan kasnije u istom terminu gostuje Bajernu u Minhenu.

Nekadašnji reprezentativac i bivši kapiten crno-belih posebno je naglasio kako se na Željka Obradovića vrši pritisak da ne ostane na klupi posle ove sezone, te da nema adekvatnu podršku kluba, a šta je tačno rekao o tome i šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić: Željko Obradović ima pravo sve da kaže, niko mu ništa nije poklonio 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar