FC Barcelona vs Real Madrid Foto:REUTERS/Ints Kalnins

Mario Hezonja bi na kraju sezone mogao da napusti Real Madrid, a kako se stvari razvijaju taj scenario je i te kako realan.

„Hezonja, ostani“ skandirali su navijači Reala nakon što je madridski velikan osvojio Kup Kralja protiv Barselone sa 96:85.

PROČITAJTE JOŠ

Madridska „Marka“ je u međuvremenu izvestila da je Hezonja i po drugi put odbio da produži ugovor. Prvi put je to uradio u decembru, a najnoviju ponudu je odbio februara.

Hezonja smatra da Realova ponuda nije dovoljna dobra, te da „kraljevići“ moraju da ponude mnogo više novca. „Marka“ otkriva i gde bi mogao da nastavi karijeru.

„Panatinaikos, u kojem je Hezonja već igrao, želi da ga ponovo dovede. Hezonja je jedan od prioriteta grčkog kluba za sledeću sezonu. Panatinaikos mu nudi trogodišnji ugovor vredan dva miliona evra po sezoni. Real nudi znatno manje, a porezi su povoljniji u Grčkoj.“

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Hezonja nije oduševljen ulogom u ekipi.

„U nedelju je osvojio svoj prvi Kup s Madridom, ali možda nije bio najsrećniji član ekspedicije s obzirom na važnost koju je imao tokom turnira. U polufinalu protiv Valensije bio je vrlo uzrujan nakon zamene, a u finalu protiv Barselone, uprkos tome što je postigao 12 poena u drugoj četvrtini, jedva se kasnije vraćao na teren. Nakon pobede jedini se nije oglasio i prvi je otišao u svlačionicu.“

BONUS VIDEO Najbolji potezi – Mario Hezonja – od oktobra do februara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare