Neobična scena pred važne utakmice večitih i u fudbalu i u košarci

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno putuju u Monako na mečeve Lige Evrope, odnosno Evrolige, a u isto vreme na aerodromu Nikola Tesla našli su se i košarkaši Partizana.

Crno-beli putuju u Atinu na meč Evrolige protiv Panatinaikosa. Ova utakmica će biti igrana u četvrtak od 20.30 u dvorani „OAKA“.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Zvezde će u četvrtak od 18.45 časova odigrati meč poslednjeg, šestog kola H grupe Lige Evrope protiv Monaka i treba im pobeda za prolaz dalje.

Košarkaše srpskog i regionalnog šampiona u petak od 21 sati čeka duel šestog kola Evrolige protiv Monaka, pa su crveno-beli zajedno krenuli put Kneževine i očekuje se veliki broj gostujućih navijača.

„Nadam se da će biti naših navijača, to je mala hala, gde svaki navijač znači. Radujemo im se. Fudbalerima neće biti lako, ovo im je ključni meč za prolazak. Treba im 2:0 za siguran prolazak, najgore je kad sve ne zavisi sve od tebe. Želim im svu sreću i da zajedno slavimo“, rekao je Nemanja Nedović uz nadu da će bodriti fudbalere na stadionu „Luj Drugi“.

BONUS VIDEO Fudbaleri Crvene zvezde krenuli u Monako

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar