Janis Sferopulos je mandat kao trener Crvene zvezde počeo pobedom, pošto su u 4. kolu ABA lige savladali FMP u Železniku sa 83:72

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Zvezda je zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju i predvođena novim trenerom, naslednikom Duška Ivanovića, napravila dobru uvertiru pred evroligaški derbi i gostovanje Partizanu (četvrtak, 18.30).

Janis Sferopulos se i prvi put obratio javnosti nakon dolaska u klub sa Malog Kalemegdana. Samo dan posle preuzimanja crveno-belog kormila, imao je meč sa FMP-om na Jadranu, a njegov tim je slavio sa 83:72.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma sam počastvovan što sam trener Crvene zvezde, ovo je veliki klub, sa velikom tradicijom. Sve se odigralo brzo. Imam veliko poštovanje i prema Dušku Ivanoviću, sjajnom treneru i osobi. Ostavio mi je tim u veoma dobroj situaciji. Verujem da ćemo se svi zajedno boriti za uspeh, sa navijačima koji će nas podržavati u dobrim i lošim trenucima“, rekao je Sferopulos.

Zvezdu u kratkom periodu očekuju dva duela protiv Partizana, po jedan u ABA i Evroligi, a prvi je u elitnom takmičenju. Večiti derbi na Jadranu je zakazan za ponedeljak…

„To je hrabrost. Da sam se bojao, ostao bih kod kuće“, poručio je kroz osmeh grčki trener.

Kakav je tim zatekao, šta ga čeka po dolasku na klupu crveno-belih, a kako mu je bilo kada je preuzeo Makabi nakon početka sezone, što mu se slično sada dešava?

Miroslav Mića Berić je u novom podcastu na Nova.rs, „Pick and roll„, pričao upravo i o tome, kao domaćin prve epizode.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Foto: Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

„Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Mića Berić o igri Nikole Milutinova u Evroligi