Foto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Nakon haosa i tuče u drugom meču u Madridu između Reala i Partizana, o incidentu su se oglasili košarkaši drugih klubova, među kojima su bili igrač Efesa Vil Klajburn, kao i košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić.

Tuča, haos i nezabeležen skandal kada je košarkaš Reala Geršon Jabusele rvački oborio na pod Dante Egzuma i tako ga povredio, obeležili su drugu utakmicu Top 8 u Madridu. Partizan vodi u seriji 2:0, serija se sada seli u Beograd, ali strasti se od četvrtka uveče ne smiruju.

Oglasili su se iz oba kluba, a na društvenim mrežama su se oglasili i brojni košarkaši. Između ostalog plejmejker Karšijake Erik Mekalum, napisao je da je bolje da košarkaši Reala ne izlaze iz hotela kada budu došli u Srbiju na treću i četvrtu utakmicu.

Na to mu je odgovorio košarkaš Efesa Vil Klajburn i poručio da nema šansi da će oni „želeti da idu tamo“.

Konačno, o svemu se oglasio i košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić.

„Haha, zabavan si, brate, ali Partizanovi navijači su klasa. Ali ovo je zaista nesrećna situacija, nadam se da niko nije ozbiljno povređen“, napisao je on.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, košarkaši Reala na kraju utakmice u Madridu napali su igrače Partizana, nakon čega je usledila opšta tuča.

Pri jednom duelu Serhio Ljulj je poprilično grubo faulirao Kevina Pantera, kapiten Partizana nije mu ostao dužan nakon čega su ušli u sukob.

Ubrzo su igrači oba tima i sa terena i sa klupe utrčali na teren, a najdeblji kraj izvukao je Dante Egzum. Njega je Geršon Jabusele rvački oborio na pod nakon što ga je uhvatio za vrat, nakon čega je Egzum na štakama napustio dvoranu.

Bonus video: Drugi ugao tuče u Madridu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar